logo
RNTV Live

Toamna se instalează! Vom avea temperaturi și de 7 grade Celsius

meteorologii avertizează
rnews

Vremea va fi, în general, rece, în următoarele două săptămâni. Totodată, în majoritatea regiunilor va ploua,  atât la începutul intervalului de prognoză, cât și în zilele de 26, 27 și 29 septembrie, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

În zona Prahovei, valorile termice diurne vor scădea în primele două zile din intervalul de prognoză, apoi vor crește ușor și treptat. Media maximelor, în prima săptămână, va fi de 16 –  21 de grade, iar în cea de-a doua de 21 – 22 de grade. Temperaturile din cursul nopților vor fi în scădere până la finalul primei săptămâni, apoi vor crește, iar o nouă scădere, dar ușoară, se prefigurează la începutul lunii octombrie.

Media minimelor, în prima parte a intervalului, va fi în scădere de la 16 grade până spre 7 grade, apoi vor fi medii de 7 – 9 grade. Practic, în cea mai mare parte a timpului, la nivel regional, atât zilele, cât și nopțile vor fi mai reci decât în mod obișnuit la sfârșit de septembrie și început de octombrie.

Va ploua în perioada 19 – 21 septembrie, important cantitativ și pe arii extinse. Ulterior, până la sfârșitul intervalului de prognoză, condițiile de ploaie vor fi reduse.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor