logo
RNTV Live

Aveţi planuri de week-end? Ce ne rezervă vremea în următoarele trei zile

Vreme instabilă în week-end
Mihai Constantinescu

Prognoza meteorologică pentru intervalul 03.05.2019 ORA 09 – 04.05.2019 ORA 09

Aveţi planuri de week-end? Ce ne rezervă vremea în următoarele trei zile.

Valorile termice vor continua să crească ușor, astfel încât vremea va deveni caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, cu precădere după-amiaza și din nou în cursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 7 și 13 grade.

LA MUNTE

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări pe creste, dar de scurtă durată și în restul zonei montane, în timpul ploilor. Temperatura aerului va crește față de ziua precedentă.


PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
04.05.2019 ORA 09 – 05.05.2019 ORA 09

Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și local averse și descărcări electrice, cu o probabilitate mai ridicată după-orele amiezii. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-estul regiunii, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 9 și 12 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice, după orele amiezii. Izolat vor fi condiții de grindină și de cantități de apă mai însemnate. Vântul va avea unele intensificări, în special pe creste, dar de scurtă durată și în rest, în timpul ploilor. Temperatura aerului nu se va modifica semnificativ față de ziua anterioară.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
05.05.2019 ORA 09 – 06.05.2019 ORA 09

Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice, în cea mai mare parte a regiunii. Local vântul va avea unele intensificări. Temperaturile maxime, mai coborâte față de ziua precedentă, se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 9 și 13 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va avea unele intensificări pe creste, dar de scurtă durată și în restul zonei montane, în timpul ploilor. Temperatura aerului va scădea ușor față de intervalul precedent.

sursa Prefectura Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor