logo
RNTV Live

Tinerețe fără bătranețe. Zona din Prahova unde îți poți recăpăta sănătatea

amfostacolo.ro_-1
Mihai Constantinescu

Tinerețe fără bătranețe. Zona din Prahova unde îți poți recăpăta sănătatea.

Este cunoscut faptul că o mare parte din bolile vremurilor în care trăim sunt produsul vieții dezordonate de zi cu zi . Mancarea tip junk-food, stresul, lipsa odihnei și a sportului, completate de poluarea mediului înconjurator, se pot concretiza în boli supărătoare.

Din fericire, toate aceste lucruri se pot corecta. Vestea și mai buna este că județul nostru deține multe locuri cu aer foarte curat care pot contribui la recăpatarea sănătății.

Statiunea Cheia este unul dinte locurile unde cei care merg regulat pot să capete tinerețe fără bătranețe sau să-si îmbunătătească simtitor calitatea vietii.

Tinerețe fără bătranețe într-un colț de Rai

Stațiunea se caracterizează prin presiune relativ scăzută, climă subalpină, aer curat, lipsit de praf și alergeni și bogat în raze ultraviolete, bun pentru tratamentul diverselor boli precum astenia nervoasă, încordarea fizică și intelectuală, hipertiroidismul benign, rahitismul, tulburările de creștere juvenilă, anemie secundară.

Oferta de cazare în zonă este diversificată, de la hoteluri la pensiuni și cabane de munte.

Cei care vin aici își bucură sufletul și ochii cu peisaje deosebite. Fiecare anotimp are aici farmecul său, menit să aducă relaxarea fiecărut turist care trece pe aici.

Stațiunea Cheia este situată într-o zonă montană liniștită cu aer puternic ozonizat, situată la o altitudine optimă pentru sporturile de iarnă, dar și pentru drumeții și recreere.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor