logo
RNTV Live

Termo Ploiești a primit bani de gaze. Poate funcționa încă o săptămână

cl_nove
Dumitrescu Vlad

Consiliul Local Ploiești a decis marţi, în cadrul unei ședințe extraordinare, să fie acordat un avans de un milion de lei către operatorul Termo Ploieşti, pentru achiziţia de gaze. Estimarea autorităților este că fondurile actuale asigură materia primă până în dimineaţa lui 7 decembrie.


Termo Ploieşti, societatea de termoficare aflată în subordinea Consiliului Local, a primit un nou sprijin financiar de la bugetul local. Vorbim un avans de un milion de lei pentru plata gazelor.

Potrivit unei estimări prezentate de primarul Andrei Volosevici în şedinţa de marţi, bugetul actual al Termo Ploieşti asigură materia primă necesară pentru încălzire până în dimineaţa lui 7 decembrie.

Pentru asigurarea continuităţii după această dată, conducerea Primăriei Ploiești îşi pune speranţele într-un sprijin financiar pe final de an de la Guvern.

”Fondurile sunt suficiente pentru a asigura gaze până în data de 7 decembrie. Urmează o Hotărâre de Guvern. În mod sigur această minivacanță va fi în regulă pentru ploieșteni”, a susținut primarul Andrei Volosevici.

Acest avans vine după ce, până acum, operatorul de termoficare a primit de la bugetul municipiului 3,5 milioane la înfiinţare, sub formă de capital social, un împrumut pe un an în valoare de 10 milioane şi alte două avansuri, unul de șapte milioane lei, iar celălalt de 5 milioane lei .

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor