logo
RNTV Live

Termen limită pentru cei care doresc sprijinul financiar de 4 000 de euro/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Termen limită pentru cei care doresc sprijinul financiar de 4 000 de euro

Peste 600 de prahoveni s-au înscris pentru a beneficia de ajutorul financiar de la stat acordat pentru culturile din spații protejate. Mai sunt doar două săptămâni până la încheierea perioadei de înscriere. Valoarea sprijinului total este de 4.000 euro/per beneficiar, pentru producțiile de tomate din solarii.

Termen limită

Cei care doresc să beneficieze de sprijin financiar pentru a cultiva legume în solarii, mai au la dispoziție două săptămâni pentru a depune cererile pentru ciclul I de producție. Valoarea sprijinului total este de 4.000 euro/per beneficiar, pentru producțiile de tomate valorificate în perioada 1 martie și 10 iunie pentru ciclul I și 15 octombrie – 9 decembrie pentru pentru ciclul II.

În ciclul II, de toamnă, sunt subvenționate și culturile de ardei gras, ardei kapia, castraveți, fasole păstăi, salată spanac și ceapă verde valoarea sprijinului fiind  de 1.000 euro/per beneficiar.

Pentru culturile de toamnă din solarii, suma se plătește pentru legumele valorificate în perioada 15 octombrie – 9 decembrie minimul necesar pentru 1.000  de mp fiind de 4000 de kilograme de castraveți, 10.000 de plante de salată, sau 2000 de kilograme de ardei gras.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/alerta-in-prahova-politistii…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor