Terasa Ploiești Shopping City este pregătită să își întâmpine clienții toată vara, în condiții de maximă siguranță

omv

Începând cu 24 mai, Ploiești Shopping City dă startul verii pe terasa exterioară, cu activări energizante, evenimente efervescente și meniuri culinare delicioase, respectând regulile de igienă și distanțare socială.

În cadrul campaniei Deschide vara! Cu o Coca Cola, valabilă în perioada24 mai – 12 iunie, vizitatorii sunt așteptați sus pe terasa Ploiești Shopping City să se bucure de ofertele restaurantelor partenere. La consumație de minimum 20 de lei, primesc instant o doză răcoritoare Coca-Cola. Totodată, înscrierea bonului în campanie le oferă șansa de a câștiga prin tragere la sorți marele premiu: un abonament Coca-Cola pentru 3 luni.

just insolv sprl

Terasa Ploiești Shopping City are o suprafață de 1200 mp, dispune de mobiler urban și prietenos, de zone verzi și fântână arteziană. Este gândită ca o zonă unde te poți încărca cu energie, unde poți face reload cu muzică bună, mâncare delicoasă și cocktailuri energizante.

Măsuri de siguranță în Ploiești Shopping City

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii pe pagina https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/deschide-vara-cu-o-coca-cola-pe-terasa-ploiesti-shopping-city/ , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here