Teodor Meleşcanu s-a înscris în PP-USL, partidul fondat de Dan Voiculescu

angajare

Teodor Meleşcanu s-a înscris în PP-USL, partidul fondat de Dan Voiculescu.

”Senatorul Teodor Melescanu este cel mai nou membru al familiei umaniste. O personalitate marcantă a politicii românești din ultimii 30 de ani, Teodor Meleșcanu vine alături de #umanisti pentru a contribui la un proiect politic de anvergură.” – au anunțat reprezentanții PP-USL. 

Alături de umaniști este și deputatul Grațiela Gavrilescu, fost ministru al Mediului și vice-premier în Guvernul Dăncilă.

„Dincolo de obiectivele politice contextuale și de agendă publică imediată, consider că responsabilitatea esențială a unei persoane care exercită o funcție publică o reprezintă promovarea valorii umane ca esență a oricărui model social legitim. După o viață întreagă dedicată proiectelor social-liberale, asumarea identității umaniste este un pas firesc, care răspunde atât reperelor pe care le-am promovat întotdeauna – demnitate, echilibru, pragmatism – cât și așteptărilor concrete ale națiunii noastre. Românii își doresc un proiect politic nou, capabil să depășească vechile conflicte și inerții, să construiască trainic, nu să dărâme. Am încredere că umaniștii pot genera o astfel de schimbare și mă voi strădui să contribui cu întreaga mea experiență la succesul acestui proiect.”, a declarat Teodor Meleșcanu.”, arată un comunicat al PP-USL.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here