Tensiuni în CJ Prahova din cauza împărțiri banilor/ VIDEO

Tensiuni în CJ Prahova din cauza împărțiri banilor

Modul în care Consiliul Județean Prahova a decis să fie repartizate cele  32 de milioane către localitățile din județ a creat adevărate tensiuni în rândul primarilor. Spre exemplu, edilii social-democrați s-au plâns că fondurile alocate nu sunt suficiente nici măcar pentru nevoile curente ale primăriilor.

Tensiuni în CJ Prahova din cauza împărțiri banilor

cel mai verde complex reziential

Conducerea PSD Prahova a contestat modul în care Consiliul Județean a decis să repartizeze suma de 32 de milioane către cele 104 localități. În cadrul PSD Prahova  au existat discuții chiar cu privire la  faptul că Prefectura Prahova ar trebui să atace respectiva hotărâre a CJ-ului. Totuși, s-a decis să se renunțe la acest demers . Ar bloca activitatea mai multor unități administrative de pe raza județului.

De cealaltă parte, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, susține că executivul a încercat să mulțumească pe toată lume, însă acest lucru nu este posibil.

În replică Cristian Apostol, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, a susținut că executivul județean a considerat că Primăria Ploiești are un buget destul de mare. Acest lucru însemnă că sunt bani pentru a acoperii toate cheltuielile.

Acum, primarii celor 104 localități trebuie să atșepte rectificarea de buget din luna august. Aunci vor primi noi sume de bani din partea Consiliului Județean Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here