Featured Video Play Icon

O conductă de gaze de pe strada Republicii, din orașul Băicoi, a fost avariată în urma unor lucrări de extindere realizare la reteaua de canalizare. Două autospeciale ale ISU Prahova au ajuns la fața locului pentru a asigura perimetrul. Pentru a evita orice fel de pericol a fost evacuată zonă pe o suprafață de 100 de metri patrati. Au fost evacuate 12 proprietati individuale,4 operatori economici, in total 27 persoane. Și traficul a fost restricționat în zona respectivă.

Dorel a lovit din nou, la Baicoi. De aceasta data pe un santier de pe strada Republicii, unde se executau lucrari de extindere la reteaua de canalizare. Asa ca lucratorii nu au observat conducta de gaz care era ingropata, chiar in locul unde au inceput sa sape.

Imediat au ajuns pompierii, care pentru a evita orice pericol, au ingradit zona pe o distanta de 100 de metri. Si circulatia a fost oprita.

Reprezentanții Distrigaz au ajuns de urgență în zonă pentru a opri alimentarea cu gaze. Specialistii au reparat teava dupa mai bine de 4 ore, dupa care a fost realimentata zona. Cele 27 de persoane evacuate au putut sa revina in locuintele lor.

By Costin