logo
RNTV Live

BĂTRÂNUL PARC AUTO AL TCE PLOIEȘTI

Dumitrescu Vlad

Peste 150 de mijloace de transport în comun numără, în prezent, flota TCE Ploiești.  Toate funcționale, dar care au o vechime cuprinsă între 2 și 25 de ani. Conducerea TCE susține că, în continuare, cea mai mare problemă cu care se confruntă  este cea legată de lipsa pieselor de schimb pentru autobuzele cu o vechime de peste 20 ani.

156 de mijloace de transport în comun cu o vechime cuprinsă între 2 ani și 25 ani. Cam așa se prezintă flota societății TCE Ploiești la începutul anului 2023.

În continuare, cea mai mare problemă cu care se confruntă societatea de transport rămâne lipsa pieselor de schimb pentru autobuzele vechi.

Conducerea societății speră ca parcul auto să se modernizeze cât mai curând. Asta în condițiile în care există posibilitatea ca municipalitatea să cumpere, cu fonduri europene, noi mijloace de transport în comun.

Vestea bună este că  Primăria Ploiești urmează să lanseze licitația pentru a achiziționa alte 22 de autobuze electrice. La capitolul tramvaie noi, autoritățile promit că vor găsi o soluție astfel încât la Ploiești să ajungă 20 de astfel de mijloace de transport în comun.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor