Teatrul a fost redeschis. Programul spectacolelor

spectacolele

Teatrul a fost redeschis. Iată care este programul spectacolelor:

Pecetea fermecata, duminica, 3 ianuarie, de la ora 11:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Bijuteria Contelui de Cocosila, o pecete fermecata ce poate materializa dorintele purtatorului, atrage atentia unor pungasi ce vor sa o inhate. Adaptare de Cristian Pepino dupa un motiv din basmele lui Clemens Brentano si Giambattista Basile, regia Cristian Pepino, distributia: Paul Niculae, Ioana Rosu, Lacramioara Bradoschi, Nelu Neagoe, Catalin Radulescu, Lizica Sterea, Diana Uta.

Sorry Charlie (premiera), sambata, 9 ianuarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Un duo simpatic gaseste ca rezolvare a neregulilor aparute in relatie o vacanta exotica si pentru ca lipsa banilor le sta in cale, se hotarasc sa faca rost de ei prin jaful perfect. Text de Troy Shearer, regia Dragos Campan, distributia: George Liviu Frincu, Manuela Alionte Frincu, Cosmin Sofron, Dana Vulc, Robert Oprea.

Gulliver in tara lui Lilliput, duminica, 10 ianuarie, de la ora 11:00, in sala Teatrului de Animatie Imaginario. Gulliver naufragiaza pe tarmul unei insule nedescoperite inca, populata de liliputani. Adaptare dupa Jonathan Swift, regia Dan Fraticiu, distributia: Paul Niculae, Lucian Orbean, Ana Maria Orbean, Nelu Neagoe, Ioana Rosu, Diana Uta, Catalin Radulescu.

Piatra din casa, duminica, 10 ianuarie, de la ora 19:00, in sala Teatrului Toma Caragiu. Se apropie timpul ca fiica cucoanei Zamfira sa fie maritata, numai ca materialismul intervine in calea dragostei naive a tinerei. Text de Vasile Alecsandri, regia: Alexandru Dabija; distributia: Cristina Moldoveanu, Theodora Sandu, Clara Flores, Bogdan Farcas, Ioan Coman, Karl Baker, Andrei Radu, Narcis Stoica, Razvan Baltaretu.

De unde puteţi procura biletele

Biletele pot fi achiziţionate de la Agenţia de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774.

“Vă invităm să vă achiziţionati cât mai curând biletele, întrucât numărul de locuri din sala de spectacole este redus la 30% din capacitatea totală, în conformitate cu Hotărârea nr. 90/28.12.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova”

Vezi şi https://republikanews.ro/masuri-urgente-dispuse-aseara…/

Vezi şi https://republikanews.ro/trafic-auto-si-pietonal-inchis/

Vezi şi https://republikanews.ro/comune-din-prahova-gaze-naturale/?c

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here