logo
RNTV Live

Zeci de comune din Prahova vor avea gaze naturale

sursă foto covasnamedia.ro
Mihai Constantinescu

Zeci de comune din Prahova vor avea gaze naturale. Concret, pentru 31 de comune din Prahova au fost făcute primele demersuri pentru a se introduce gaze naturale.

Comune din Prahova ce vor avea gaze naturale

Consiliul Județean Prahova a aprobat, în ultima şedinţă CJ realizarea de studii de fezabilitate în vederea introducerii rețelelor de gaze naturale în 31 de comune. Aceste studii se vor realiza în baza parteneriatelor încheiate între administrația publică județeană și următoarele localități: Teișani, Izvoarele și Măneciu; Talea, Adunați, Secăria, Șotrile și Valea Doftanei; Cerașu, Bătrâni, Starchiojd, Posești, Ariceștii Zeletin și Cărbunești; Șoimari, Chiojdeanca, Salcia, Apostolache, Gornet Cricov, Tătaru și Sângeru; Lapoș, Jugureni, Călugăreni, Fântânele, Vadu Săpat și Gura Vadului; Colceag, Fulga, Boldești Grădiștea și Sălciile.

Racordare gratuită la reţeaua de gaze naturale

Potrivit economica,net, Autoritatea de Reglementare a elaborat un nou regulament de racordare la rețeaua de distribuție a gazelor naturale, de care este nevoie ca urmare a ultimelor modificări ale legii energiei. Toți consumatorii casnici vor fi racordați gratuit, după ce regulamentul va intra în vigoare. Documentul despre racordarea gratis la gaze poate fi citit în linl-ul următor.

Dezvoltare

Obiectiv global al înființării de noi rețele de gaze îl reprezintă dezvoltarea infrastructurii de transport, mediu, energie și prevenirea riscurilor la standarde europene, în vederea creării premiselor unei creșteri economice sustenabile, în condiții de siguranță și utilizare eficientă a resurselor naturale, contribuind la Strategia Uniunii pentru o creștere inteligentă, durabilă și favorabilă incluziunii.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/livia-botica-box/?fbclid=IwAR2JxTjE2gD1ReChOCBd8jy8XXR7JhR7DHicWSb9JdtshIdfcgv2LQKkH7o

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/scolile-se-deschid-etapizat-in…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor