logo
RNTV Live

Taylor Swift a sărit în brațele noului ei iubit pe terenul de la Super Bowl, după ce echipa acestuia a câștigat meciul

OIP
Constantin Corina

Ignorând orice restricție, Taylor Swift și-a exprimat liber sentimentele după ce echipa iubitului ei, Kansas City Chiefs, a câștigat Super Bow

Sosită direct de la Tokyo, unde a susținut un concert cu o zi înainte, Taylor Swift, câștigătoare a 14 premii Grammy, s-a aflat într-una din loje pentru a-și susține partenerul, Travis Kelce, jucător al echipei Kansas City Chiefs, în lupta pentru trofeu împotriva echipei San Francisco 49ers.

După ce a celebrat victoria Chiefs alături de prieteni în tribună, Taylor Swift s-a deplasat pe teren pentru a fi alături de Travis Kelce. Cei doi au îmbrățișat și sărutat îndelung sub ochii întregii lumi, conform News.ro.

Kansas City Chiefs a învins cu scorul de 25-22 echipa San Francisco 49ers pe Allegiant Stadium din Las Vegas și a câștigat pentru a treia oară Super Bowl-ul în ultimii cinci ani.

Spectacolul la pauza Super Bowl-ului a fost unul senzațional, cu Usher în rolul principal. Într-un show acompaniat de dansatori, acrobați și dansatori la bară, Usher a interpretat piese care au marcat cariera sa, inclusiv nouă hituri numărul unu în topurile din SUA și peste 75 de milioane de albume vândute în întreaga lume. Printre piesele interpretate s-au numărat “Yeah!“, “Love In This Club” și “Burn“, în timp ce Allegiant Stadium din Las Vegas găzduia evenimentul, unde Usher a fost artist rezident între iulie 2022 și decembrie 2023.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor