logo
RNTV Live

Taximetriştii ploieşteni, luaţi la bani mărunţi de poliţişti. Ce au descoperit depăşeşte orice imaginaţie. Unii pur şi simplu sfidau legea

taxiurilelacontrol
Mihai Constantinescu

Taximetriştii ploieşteni, luaţi la bani mărunţi de poliţişti. Ce au descoperit depăşeşte orice imaginaţie. Unii pur şi simplu sfidau legea. Au fost controlate 18 autovehicule de transport persoane în regim taxi, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.465 lei.

De asemenea, a fost depistat un conducător auto  care nu avea asigurare de răspundere civilă auto, motiv pentru care a fost sancționat contravențional  și i-au fost reținute plăcuțele de înmatriculare ale mașinii. Un alt șofer a fost depistat conducând un autovehicul căruia îî expirase inspecția tehnică periodică. Pe lângă sancțiunea contravențională aplicată, acestuia i-a fost reținut certificatul de înmatriculare a mașinii.

Și polițiștii Biroului Rutier Ploiești au desfășurat o acțiune similară, în cadrul căreia au fost aplicate 59 de sancțiuni contravenționale, din care17 pentru transport în regim taxi, în valoare totală de 17.500 lei. Ca măsuri complementare, au fost reținute patru permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare auto.

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor