logo
RNTV Live

,,Taxi pirat’’ depistat pe raza comunei Bucov

ocazie taxi pirat
Erika Stoica

,,Taxi pirat’’ depistat pe raza comunei Bucov

Ieri dimineață, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1 B, din direcția Albești-Paleologu către Ploiești se deplasa un autoturism care efectuează transport ilegal de persoane.

În baza sesizării, polițiștii au depistat și oprit, pentru control, pe raza comunei Bucov autoturismul în cauză, acesta fiind condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Ploiești.

În autoturism au fost identificați patru pasageri cu privire la care s-a stabilit faptul că urmau să achite contravaloarea cursei la coborârea din autoturism.

Față de conducătorul auto a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.38/2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de utilizare al autovehiculului pe o perioadă de 6 luni, prin reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor