logo
RNTV Live

Pericolele crunte ale internetului. Povestea şocantă a unei tinere de doar 16 ani

sursă foto moldova24.net
Mihai Constantinescu

Pericolele crunte ale internetului. Povestea şocantă a unei tinere de doar 16 ani

Capcanele internetului pot distruge vieţi dacă cineva nu intervine la timp, mai ales în cazul minorilor care sunt lăsaţi liberi să navigheze.

O tânără de 16 ani a ajuns să regrete acest lucru după ce a întâlnit un bărbat de 31 de ani din Galaţi ce i-a dat viaţa peste cap. Folosind metoda”loverboy”, bărbatul a determinat-o pe fată să se îndrăgostească nebuneşte de el. Mai mult, a scos-o din mediul familial și a determinat-o să renunțe la școală.

În continuare, timp de aproximativ nouă luni, prin constrângere fizică și psihică, bărbatul ar fi exploatat-o pe minoră, obligând-o la practicarea prostituției și obținând, în acest mod, un profit de peste 100.000 de lei.

Pe fir au intrat şi aoemneii legii. Au efectuat patru percheziții, în municipiile Galați și Buzău, la imobilele folosite de bărbatul bănuit de trafic de minori și ale unor persoane din anturajul acestuia.

Persoana în cauză a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ploiestenii-nu-inteleg-ce-presupune-relaxarea-masurilor-aglomeratie-de-nedescris/?fbclid=IwAR29eXDbgeli2iVlOyj9iVJ6TfiZbbN9jEsI8mN-3c8AQgDSaBKK12jP9xU

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Poliţia Română

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor