logo
RNTV Live

Târgul Mierii Campina, un eveniment așteptat cu interes de iubitorii de produse apicole din Prahova

sursa Facebook
Erika Stoica

În perioada 16-18 februarie, Asociația Apicolă Valea Prahovei din România va organiza Târgul Mierii Campina, ediția XVII, eveniment așteptat cu mare interes de consumatorii și apicultorii din întreaga țară. Deschiderea oficială va avea loc vineri, 16 februarie, ora 10:00, la Casa Tineretului din orașul Campina.

Târgul reprezintă un prilej deosebit pentru iubitorii de produse apicole, oferindu-le oportunitatea de a descoperi și achiziționa o gamă diversificată de produse apicole și articole conexe. Expozanții prezenți, apicultorii și firmele specializate, își vor expune produsele, de la miere și derivatele sale, până la siropuri naturale, cosmetice pe bază de miere, lumanări și alte produse realizate cu miere, ceară, propolis sau lăptișor de matcă.

Evenimentul nu este destinat doar consumatorilor finali, ci și apicultorilor, care vor avea oportunitatea să descopere și să achiziționeze produse dedicate lor, cum ar fi stupii și componentele acestora, utilaje și echipamente apicole moderne, produse pentru sănătatea albinelor, suplimente nutritive, cărți de specialitate și multe altele.

Târgul Mierii Campina reprezintă nu doar o ocazie de afaceri pentru expozanți, ci și un loc de întâlnire și schimb de experiență pentru apicultorii din întreaga țară. Evenimentul contribuie la promovarea produselor apicole de calitate și la încurajarea consumului acestora, având un impact pozitiv asupra sectorului apicol din România.

Pentru mai multe informații despre program și participanți, vizitați site-ul oficial al Asociației Apicole Valea Prahovei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor