logo
RNTV Live

FOTO/ Aglomerație de nedescris la înmatriculări. Ploieștenii de pe strada Vasile Lupu sunt revoltați

WhatsApp Image 2020-04-21 at 11.39.52
Oana Stoica

Aglomerație de nedescris la înmatriculări. Ploieștenii de pe strada Vasile Lupu sunt revoltați.

Odată cu trecerea sărbătorilor pascale, prahovenii se pare că au cam uitat de restricțiile de deplasare și au ieșit din case să își rezolve treburile, mai mult sau mai puțin urgente.

Așa se face că astăzi, încă de la primele ore, strada Vasile Lupu a devenit la fel de aglomerată ca în zilel de dinaintea pandemiei.

Zeci de prahoveni, marea majoritate întorși de peste hotare, s-au așezat astăzi la coadă pentru a-și înmatricula autovehiculele cu care s-au întors în țară.

Aglomerația, dar mai ales faptul că nu toți cetățenii purtau mască de protecție, a stârnit revolata cetățenilor care locuies pe strada Vasile Lupu.

Autoritățile spun că ordonanțele militare nu specifică măsuri speciale pentru cetățenii care vin cu autoturisme aduse din Europa și pe care doresc să le înmatriculeze aici.

Republikanews a solicitat un punct de vedere Prefecturii Prahova, în subordinea căreia se află și Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

În momentul în care îl vom primi, îl vom publica integral.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor