Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii 2022 a început în Capitală/ VIDEO

angajare

Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii 2022 a început în Capitală.

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT), prin Agenţia pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Ploieşti, organizează în perioada 09 – 11 decembrie Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, editia din 2022.

Constantin-Daniel Cadariu, ministrul antreprenoriatului și turismului, a susținut cu această ocazie o conferință de presă. prin care a prezentat statusul programelor derulate de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, precum și sumarul obiectivelor pentru anul ce urmează.

TIMM 2022 este un eveniment organizat în vederea promovării spiritului antreprenorial și a facilitării contactelor dintre întreprinzători/IMM şi agenţii economici/instituţiile publice sau private, care oferă servicii pentru acest sector.

Printr-un program de finanțare special dedicat, celor 80 de expozanți le sunt decontate cheltuielile privind cazarea și transportul la/de la eveniment, inclusiv a produselor acestora, în sumă forfetară de 1.500 lei/beneficiar. De asemenea, standurile sunt puse la dispoziția acestora cu titlu gratuit.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here