logo
RNTV Live

Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii 2022 a început în Capitală/ VIDEO

Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii
Mihai Constantinescu

Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii 2022 a început în Capitală.

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT), prin Agenţia pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Ploieşti, organizează în perioada 09 – 11 decembrie Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, editia din 2022.

Constantin-Daniel Cadariu, ministrul antreprenoriatului și turismului, a susținut cu această ocazie o conferință de presă. prin care a prezentat statusul programelor derulate de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, precum și sumarul obiectivelor pentru anul ce urmează.

TIMM 2022 este un eveniment organizat în vederea promovării spiritului antreprenorial și a facilitării contactelor dintre întreprinzători/IMM şi agenţii economici/instituţiile publice sau private, care oferă servicii pentru acest sector.

Printr-un program de finanțare special dedicat, celor 80 de expozanți le sunt decontate cheltuielile privind cazarea și transportul la/de la eveniment, inclusiv a produselor acestora, în sumă forfetară de 1.500 lei/beneficiar. De asemenea, standurile sunt puse la dispoziția acestora cu titlu gratuit.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor