logo
RNTV Live

Suspecţi de trafic de droguri în Prahova şi Braşov, la audieri/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Suspecţi de trafic de droguri în Prahova şi Braşov, la audieri. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploieşti, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, au efectuat 11 percheziții domiciliare la suspecţi de trafic de droguri. Descinderile au avut loc în Prahova și Brașov, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

Concret, începând cu luna octombrie 2019, polițiștii și procurorii au documentat activitatea unei rețele infracționale. Era formată din 11 persoane, ce ar fi acționat în stațiunile Sinaia, Bușteni și Azuga, de pe Valea Prahovei.

Din cercetări a reieșit faptul că aceşti suspecţi de trafic de droguri ar fi comercializat cannabis, cocaină, MDMA şi amfetamină către consumatori de ocazie. Până în prezent au fost identificate 60 de persoane care s-ar fi aprovizionat cu droguri pentru consum, de la aceștia.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate: aproape 250 de grame de cannabis, 15 grame de ketamină, 10 grame de amfetamină, 7 comprimate MDMA, un gram de cocaină, un timbru LSD, 7 grindere, 3 cântare electronice, 11 telefoane mobile, 3 pistoale cu aer comprimat, 2 manşoane pentru pistol cu aer comprimat, ambalaje pentru consumul și distribuția drogurilor, precum și diferite sume de bani.

72 de mandate de aducere au fost puse în aplicare. Persoanele respective au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, pentru audieri.

La activități au participat jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești și Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/imagini-filmate-cu-drona/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/evenimente-in-stil-prahovean/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-valeriu-bolgiu-seful…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor