logo
RNTV Live

“Târg de Crăciun” la ANAF. Prahovenii se pot alege cu cadouri speciale de Crăciun.

“Târg de Crăciun” la ANAF. Prahovenii se pot alege cu cadouri speciale de Crăciun. “Târgul” se deschide mâine
Mihai Constantinescu

“Târg de Crăciun” la ANAF

“Târg de Crăciun” la ANAF. Prahovenii se pot alege cu cadouri speciale de Crăciun.

Dacă sunteţi genul de persoană care nu apreciază cadourile obişnuite de Crăciun, atunci poate nu ar strica să vă îndreptaţi atenţia asupra bunurilor pe care le puteţi achiziţiona de la ” Târgul de Crăciun” de la ANAF. Vă puteţi alege cu o maşină, o brutărie  sau cu un teren unde să vă construiţi noua locuinţă.

Agentia Naţionala de Administrare Fiscală prin Directia Generală Regională a Finanţelor Pi’ublice Ploieşti, organizează licitaţii pentru vânzarea mai multor bunuri imobile şi mobile.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/tata-si-fiul-de-12-ani-la-baut-carciuma-copilul-intrat-coma-alcoolica-ce-urmat-depaseste-orice-imaginatie/

Printre ele se numără şi un teren intravilan de 1000 de mp în Breaza. Pentru acesta se pot depune oferte până cel târziu 20 decembrie 2017.

Vă puteţi alege şi cu o fostă brutărie. Clădirea se află în Telega.Pentru aceasta se pot depune oferte până pe 19 decembrie.

Pe lista de oferte se află şi o maşină din 2004, diesel, de culoarea verde. Oferetele se pot depune până cel târziu pe 18 decembrie.

Lisa completă o puteţi consulta AICI

Pentru mai multe ştiri, vzitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor