logo
RNTV Live

Tânărul ploieştean care a aflat că are cancer chiar în ziua când a împlinit 29 de ani, a pierdut lupta cu viaţa. Prietenii lui au încercat să-l salveze

a pierdut lupta cu viaţa Viaţă curmată de o boală necruţătoare
Mihai Constantinescu

Viaţă curmată de o boală necruţătoare

Tânărul ploieştean care a aflat că are cancer chiar în ziua când a împlinit 29 de ani, a pierdut lupta cu viaţa. Prietenii lui Daniel Tudose au făcut tot ce a fost omeneşte posibil pentru a-l salva. Masiva mobilizare de strângere de fonduri pentru tratamentul necesar, inclusiv pe Donații pentru Dan nu l-au mai putut salva.

“Salut tuturor. Îmi pare rău să vă anunţ, din păcate Dan astăzi a pierdut lupta cu cancerul. A avut câteva zile în care s-a simţit mai rău decât deobicei. A fost foarte impresionat de eforturile depuse de voi. A contat foarte mult pentru starea lui să ştie că atât de mulţi oameni îl consideră important în viaţa lor. Nu ştiu dacă să scriu mai multe.. Cred că toti simţim acelaşi lucru.

Dacă vor rămâne bani din cei donaţi, vor fi donaţi mai departe.” este mesajul postat pe Facebook după moartea lui Dan.

Tânărul a aflat teribila veste când se afla la muncă în Irlanda. Medicii l-au diagnosticat cu cancer de timus, cu metastaze în mai multe părți ale corpului, inclusiv la ficat și la măduva osoasă.

CITEŞTE ŞI ŞTIREA INIŢIALĂ

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor