logo
RNTV Live

Un ploieştean are nevoie de ajutor. Povestea emoţionantă a unei vieţi dată peste cap de o boală necruţătoare/ VIDEO

boală Viaţa dată peste cap în ziua când împlinea 29 de ani
Mihai Constantinescu

Viaţa dată peste cap în ziua când împlinea 29 de ani

Se numeşte Daniel Tudose şi este din Ploieşti. La primă vedere un tânăr ca oricare altul care încearcă să răzdată prin greutăţile vieţii.

Iată şi motivul pentru care a plecat în Irlanda la muncă. Acolo a început să se simtă rău. Nu a stat pe gânduri şi a făcut mai multe investigaţii.

În ziua când a împlinit 29 de ani a aflat vestea care i-a dat toată viaţa peste cap. 5 noiembrie a fost ziua când tot ce ştia despre el nu a mai fost la fel. A aflat că are cancer de timus, cu metastaze în mai multe părți ale corpului, inclusiv la ficat și la măduva osoasă. A doua zi a început chimioterapia și și-a anunțat prietenii.

https://youtu.be/lA1XLKzciEc

Cei care vor să-l ajute pe Daniel în lupta sa contra cronometru pot dona în contul RO78BRDE300SV52100873000 PAVELIU MIHAI. Pentru transferuri din alte țări, se folosește codul SWIFT: BRDEROBU, BIC: BRDE.

Se pot transfera bani și prin PayPal, cu adresa de mail Pmihaiseebastian@yahoo.com.De asemenea, prietenii lui vând diverse lucruri, fotografii, sacouri, bijuterii, iar banii obținuți astfel vor fi donați pentru Dan. Toate aceste lucruri le regăsiți pe grupul de Facebook făcut în acest sens: Donații pentru Dan.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor