logo
RNTV Live

Angajații TCE amenință că opresc transportul public în Ploiești! Demersurile au fost începute

Mihai Constantinescu

Angajații TCE amenință că opresc transportul public în Ploiești! Demersurile au fost începute!

Ploieştenii riscă să nu mai aibă cu ce se ce deplasa în Ploieşti, şi asta pentru că angajaţii TCE sunt în plin conflict de muncă cu angajatorul.

Concret, aceştia susţin că renegocierea contractului de muncă a fost un eşec total. Angajatorul se apără şi spune că măririle de salarii sunt imposibile în acest moment din cauza datoriilor pe care societatea le are. Este vorba despre datorii acumulate din cauza Primăriei Ploieşti care nu a respectat Contractul de Delegare de Gestiune prin neacordarea compensaţiei şi a altor sume în cuanum de aproximativ 17 milioane de lei, aceste sume conducând la reeşalonarea datoriilor şi la perceperea de penalităţi.

Angajaţii s-au văzut nevoiţi să facă plângere la ITM Prahova. Salariţii cer încheierea unui nou contract colectiv de muncă, salarii mărite şi respectarea termenelor stabilite pentru acordarea banilor şi a tichetelor de muncă.

Aceştia doresc o mărire de salariu cu 250 de lei, cât şi bonuri de masă cu valoare de 20 de lei şi nu de 10 lei cât sunt în prezent. De asemenea, aceştia vor ca pentru data de 8 martie toată lumea să primească 100 de lei în plus la salariu.

În caz contrar, transportul public în Ploieşti va fi oprit!

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/incendiu-violent-la-o-casa-prahova/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/tragedie-mort-pe-munte/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/in-atentia-persoanelor…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor