logo
RNTV Live

SURSE/Prahova: Încă doi pacienţi cu COVID-19 au decedat!

sursă foto Europa FM
Mihai Constantinescu

SURSE/Prahova: Încă doi pacienţi cu COVID-19 au decedat!

La nivelul județului Prahova, în data de 28 iunie 2020, sunt monitorizate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) 1478 de persoane aflate în izolare la domiciliu. În ultimele 24 de ore au ieșit de sub această măsură 95 de persoane și au intrat alte 168. În carantină instituționalizată se mai află 22 de cetățeni.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 365 de persoane au fost confirmate cu noul coronavirus, dintre care 11 au decedat, iar 108 au fost declarate vindecate și externate.
În secțiile de Terapie Intensivă din județ, destinate îngrijirii bolnavilor infectați cu virusul SARS-CoV-2, sunt internați nouă pacienți (șapte sunt ventilați mecanic).

Potrivit unor surse,  ultimii doi decedati sunt o femeie şi un bărbat. Mai exact, este vorba despre un bărbat, de 64 ani, care din 20 iunie era în terapie intensivă. Avea HTA, cardiopatie ischemica cronica dureroasă, operat de arteriopatie, valori crescute ale glicemiei.
Al doilea deces este o femeie de 77 ani, tot din 20 iunie in terapie intensivă, boală renală stadiu terminal, cardiopatie ischemica, diabet zaharat tip II, insuficienţă cardiac.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor