logo
RNTV Live

SURSE/ Omul care a furat documente importante de la SGU Ploieşti, în concediu. În mâna cui trebuia să ajungă documentele?

sgu
Mihai Constantinescu

Apele sunt în continuare tulburi la sediul Societăţii de Gospodărire Urbană Ploiești după ce, la sfârşitul săptămânii trecute, directorul serviciului Tehnic – Proiectare, Marius Panaite, a fost surprins listând la o imprimantă documente interne, foarte importante. Astăzi acesta nu s-mai prezentat la serviciu, preferând să rămână în concediu câteva zile. În tot acest timp acesta a refuzat să facă vreo declaraţie vis-a-vis de cele întâmplate.

Potrivit unor surse, se pare că Ovidiu Negulescu este cel care i-ar fi cerut directorul serviciului Tehnic – Proiectare, Marius Panaite, să sustragă documentele, care ulterior ar fi trebuit să ajungă în mâinile unor persoane importante din PSD.

În cadrul SGU Ploieşti,  Panaite se află în subordinea lui Ovidiu Negulescu.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/surse-documentele-pe-care-un-angajat-sgu-incerca-sa-le-sustraga-trebuiau-sa-ajunga-la-psd-si-alde/

Foto cu caracter Ilustrativ

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor