logo
RNTV Live

SURSE: Ministrul Justiției și-ar putea prezenta DEMISIA

Iordache_Florin
Oana Stoica

Duminică, de la ora 14.00, este programată o ședință extraordinară a Guvernului Grindeanu, pentru abrogarea OUG 13/2017, prin care s-a modificat Codul Penal.

Potrivit unor surse citate de televiziunile de știri, ministrul Justiției, Florin Iordache, ar putea să-și prezinte demisia cu această ocazie. O eventuală demisia ar putea avea loc doar după adoptarea ordonanței de abrogare a OUG 13, pentru că este nevoie de semnătura ministrului.

Premierul Grindeanu a declarat, sâmbătă seara, că nu a existat o comunicare bună în legătură cu ordonanța, iar ministrul Iordache își va asuma consecințele.

„Cred că e important să mai spunem un lucru şi anume faptul că toate argumentele pe care noi le-am avut în susţinerea acestei ordonanţe n-au fost foarte bine comunicate. Din acest motiv s-a creat foarte multă confuzie, s-au creat foarte multe distorsiuni, care n-au legătură cu ceea ce până la urmă s-a adoptat. Şi de aceea Ministerul Justiţiei şi ministrul Justiţiei îşi vor asuma şi îşi asumă consecinţele”, a afirmat premierul.

Sursa: stiripesurse.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor