logo
RNTV Live

EXCLUSIV! Vlad Cosma nu mai ajunge în Parlament! Cine este primul pe lista PSD Prahova pentru Senat

vlad cosma
rnews

Surse din cadrul PSD Prahova ne-au dezvăluit cum vor arăta listele de candidați pentru alegerile din 11 decembrie 2016. Deși conducerea filialei susține că listele nu sunt încă definitive, avem informații că s-a bătut palma pe anumiți candidați. Surpriză! Emanoil Savin, primarul Bușteniului este locul unu pe lista pentru Senat, următorul fiind Radu Oprea.

La Camera Deputaților, primul pe listă ar fi, susțin aceleași surse, Augustin Mitu, iar pe locul doi (o altă surpriză!) Mădălina Lupea, subprefectul cu atribuții de prefect al Prahovei. Și Laura Moagher, directorul Parcului Constantin Stere de la Bucov, se pare că a prins un loc eligibil. Tot pe un loc eligibil la Camera Deputaților va fi și un candidat desemnat de București. Culmea este, susțin surse din PSD, Vlad Cosma nu va prinde un loc eligibil. Nici Cristian Ganea – viceprimarul Ploieștiului și George Botez- consilierul local, nu vor prinde un loc în Parlament la aceste alegeri.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor