logo
RNTV Live

SURPRIZĂ! Dragnea, abandonat de ALDE

congres alde resize
rnews

ALDE transmite, printr-un comunicat de presă, că suspendarea preşedintelui “poate avea urmări imprevizibile”, iar o astfel de decizie trebuie cântărită atent.

Reacţia ALDE vine după ce Dragnea a afirmat, la Antena 3, că îşi doreşte suspendarea preşedintelui Iohannis, dar nu ştie dacă Tăriceanu îşi mai doreşte acest lucru.

“Suspendarea președintelui Klaus Iohannis – tot mai depășit de cerințele și demnitatea funcția pe care o ocupă – este o decizie de maximă responsabilitate, care presupune o evaluare atentă a posibilelor riscuri și consecințe. Declanșarea procedurii de suspendare, într-o societate profund divizată, instigată la fanatism și violență de lideri politici lipsiți de scrupule, poate avea urmări imprevizibile.

Cu alte cuvinte, decizia de extirpare a unei părți bolnave din trupul statului român trebuie făcută numai în condițiile în care suntem convinși că respectiva operație nu va perturba funcționarea statului, precauție cu atât mai mare cu cât, în prima jumătate a anului viitor, România va deține președinția Consiliului Uniunii Europene” scrie stiripesurse.ro.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor