logo
RNTV Live

Suporterii Petrolului au un cont bancar în care pot dona/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Suporterii Petrolului au un cont bancar în care pot dona.

Suporterii Petrolului au mai nou  la dispoziție un cont  bancar în care vor putea dona pentru clubul de suflet, aflat în prezent într-un impas din punct de vedere financiar. Inițiativa i-a aparținut lui Mircea Dridea, seniorul Petrolului sperând ca fanii să ajute clubul să treacă peste această perioadă dificilă.

Seniorii Petrolului Ploiești, Mircea și Virgil Dridea, împreună cu Octavian Grigore, director tehnic al Academiei de Copii și Juniori a clubului, au vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre noua acțiune demarată de membrii fondatori ai ACS Petrolul 52 prin care se dorește salvarea formației ploieștene din impasul financiar cu care se confruntă în prezent.

Octavian Grigore a susținut că speră ca la acțiunea lor să răspundă afirmativ atât suporterii, cât și firmele din județul Prahova, susținând că, pe termen lung, fondurile vor fi investite într-o bază sportivă necesară instruirii la nivelul Academiei de Copii și Juniori.

Apelul seniorului fotbalului ploieștean, Mircea Dridea, a fost mult mai clar decât cel inițiat de Octavian Grigore.  Potrivit membrului fondator al ACS Petrolul 52 , în prezent, fondurile care se vor strânge vor fi redirecționate către FC Petrolul Ploiești, pentru a salva clubul de la un dezastru financiar care ar putea duce la un deznodământ tragic.

Contul în care atât suporterii, cât și societățile interesate pot dona este următorul: RO63BUCU1132235342986RON deschis la Alpha Bank, sucursala Ploiesti.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/anul-2022-va-fi-unul-al-inaugurarilor-la-baicoi-video/

Pentru mai multe stiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor