logo
RNTV Live

Supermarket-ul Profi îşi bate joc de ploieşteni. Sigur şi TU ai cumpărat/FOTO

angajat al Profi Pe timpul verii, cumpărăturile la Supermarket-ul Profi sunt riscante
Mihai Constantinescu

Pe timpul verii, cumpărăturile de la Supermarket-ul Profi sunt riscante

Apă mineră, apă plată şi sucuri ţinute în condiţii improprii. Clienţii magazinului Profi din cartierul Malu Roşu cumpără aceste produse fără să ştie că au fost ţinute zile întregi direct sub razele soarelui, deşi este INTERZIS ACEST LUCRU.

Supermarket-ul Profi îşi bate joc de ploieşteni. Cu siguranţă secretul rămânea bine ascuns dacă un ploieştean nu ar fi aflat, în această dimineaţă, că oamenii sunt PUR ŞI SIMPLU PĂCĂLIŢI DE ADMINISTRATORII MAGAZINULUI cu produse care sunt păstrate în condiţii improprii.

Acesta a cerut angajaţilor un bax de apă şi cum la raft nu era, i-a fost adus unul din depozit. Baxul de apă minerală pur şi simplu frigea. Explicaţia este lesne de înţeles: la supermarket-ul Profi din Malu Roşu, apa este ţinută direct sub razele soarelui.

Iată şi dovada:

Pe eticheta produsului spune clar faptul că temperatura maximă la care trebuie depozitată apa este între 5-25 de grade Celsius. În această dimineaţă termometrul arăta ,la Ploieşti, 35 de grade. Tot pe etichetă este notat negru pe alb că trebuie ferită de razele soarelui. 

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/apa-minerala-retrasa-de-la-vanzare/

Cumpărătorii, revoltaţi

” De câţiva ani de zile am hotărât să nu mai bem apă de la robinet. Tocmai că am crezut că cea din magazine este mai sănătoasă pentru consumul uman. Şi acum aflu asta. Este revoltător, ne-a spus o ploieşteancă.

“Nu mai este nevoie să mergem în vacanţă la staţiune balneară. Avem apă termală direct de aici, din magazin. Nu înţeleg de ce fac aşa ceva. Depozitul este la mai puţin de cinci kilometri de magazin. Se poate aduce foarte uşor. Vreau să am siguranţa că dau un ban pe produse  de calitate. Nu-mi voi mai face cumpărturile de aici,” a spus un alt ploieştean

Apa minerală sau plată ţinută în soare provoacă boli grave

Apa îmbuteliată în ambalaje de plastic PET ţinute la căldură începe să conţină mai mult antimoniu decât apă îmbuteliată în sticle din polipropilenă. Antimoniul este o substanţă toxică care nu se găseşte în apă în stare naturală. Ceea ce este mai îngrijorător este faptul ca apa devine mai toxică pe măsura ce este ţinută mai mult timp în sticlele de plastic.

SOLICITĂM pe această cale organelor competente să ia măsuri urgente în acest caz. Aşteptăm un răspuns oficial pe adresa Office@republikanews.ro.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa foto reprezentativă Urbo.ro

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor