logo
RNTV Live

Superlativele anului 2017 în volei  

lica si pascu
Cristian Anghelescu

Superlativele anului 2017 în volei  

La final de an, Federația Română de volei a publicat pe site-ul oficial topul celor mai buni antrenori și jucători din voleiul românesc.

Pentru al doilea an consecutiv Laurențiu Lică, căpitanul echipei naționale de volei masculin a României, ocupă primul loc în clasament.

Cum bine se cunoaște, Lică este component al echipei ploieștene Tricolorul LMV, el fiind transferat în această toamnă de la vicecampioana SCM “U” Craiova.

Pe locul 2 în clasamentul general și pe locul întâi în topul feminin se află Nneka Onyejekwe, jucătoarea echipei campioane Volei Alb-Blaj.

Podiumul este completat de ridicătorul Cristian Bartha, și el component de bază echipei naționale de volei masculin a României. Și el, component al trupei Tricolorul Ploiești și medaliat cu argint alături de SCM „U” Craiova.

Adina Salaoru, sportiva care anul trecut ocupa poziția a III-a în clasamentul general și prima poziție în ierarhia feminină, a coborât anul acesta până pe locul 5, dar s-a menținut pe podium în topul feminin (locul 2). 

Iată ierarhia completă a sportivilor

  1. Laurențiu Lică (Tricolorul LMV Ploiești / SCMU Craiova)

2. Nneka Onyejekwe (Volei Alba Blaj)

3.Cristian Bartha (Tricolorul LMV Ploiești / SCMU Craiova)

4. Marian Bala (C.S. Arcada Galati / SCMU Craiova)

5. Adina Salaoru (Volei Alba Blaj)

6.Adrian Aciobăniței (United Volleys)

7. Cristina Cazacu (Ştiinţa Bacău Volei)

8.Ioana Baciu (CSM Bucuresti Volei)

9. Andrei Spînu (Arcada Galați)

10. Rareș Bălean (Volei Municipal Zalau)

Topul antrenorilor este condus de Dănuț Pascu, antrenorul echipei naționale de volei masculin și al vicecampioanei României – SCM “U” Craiova. Acesta este secondat de Florin Grapă, antrenorul echipei CS Știința Bacău. Pe locul 3 se află Bogdan Tănase de la formația CSA Steaua București, actualul lider al Diviziei A1 de volei masculin.

Iată ierarhia completă a antrenorilor  

  1. Dănuț Pascu (foto, SCMU Craiova)
  2. Florin Grapă (foto, Ştiinţa Bacău Volei)
  3. Bogdan Tănase (CSA Steaua București)
  4. Marian Constantin (Volei Municipal Zalau)
  5. Iulian Pîslaru (CSM Bucuresti Volei)
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor