logo
RNTV Live

Suma colosală pe care Primăria Ploieşti vrea să o dea pe reparaţia unei toalete publice

stoalete publice ursă foto Telegrama.ro
Mihai Constantinescu

Suma colosală pe care Primăria Ploieşti vrea să o dea pe reparaţia unei toalete publice

Nu ştim la alţii cum stau lucrurile, dar în Ploieşti e treabă mare să ai o toaletă funcţională. Atât de mare încât municipalitatea intenţionează să aloce o sumă colosală doar pentru reparaţii. Mai precis aproape 100.000 de euro. Cu această sumă urmează să fie reperată toaleta publică situată în centrul municipiului, în parcul din faţa Halelor.

Suma este necesară pentru efectuarea de reparaţii capitale, inclusiv de consolidare, cât şi pentru modernizarea ei. Se impune şi o igienizare ca la carte dar şi schimbarea pardoselilor, a tâmplăriei, toaletelor şi lavoarelor. Studiul realizat pentru această toaletă publică evidenţiază că spaţiul a fost afectat de inflitraţii şi nu dispune de un sistem de ventilaţie adecvat.

Cei care au venit cu propunerea de reparare şi repunere în funcţiune a toaletei cu pricina sunt repzezentanţii SGU care o şi administrează. Consilierii nu s-au arătat deranjaţi de sumele necesare, aşa că propunerea a fost votat în şedinţa CL de ieri.

În ultimii ani la Ploiești a fost reamenajată o singură toaletă publică. Este vorba despre cea de la Gara de Sud.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor