logo
RNTV Live

Trafic de coșmar pe DN1. Șoferii sunt nevoiți să aleagă ruta ocolitoare pe Cheia

trafic-infernal-pe-dn-1-spre-brasov-rute-ocolitoare-0 (Large)
Oana Stoica

Vremea s-a răcit brusc în a două zi de Paște, iar pe Valea Prahovei, la altitudini de peste 1500 de metri ninge. Astăzi și în stațiuni au căzut ceva fulgi, iar pe carosabil s-a așternut un strat subțire de zăpadă. Lucru care le dă de furcă șoferilor, mai ales că cei mai mulți au renunțat la anvelopele de iarnă și au montat pe autoturisme cauciucuri de vară.

Din păcate, vremea rea a coincis și cu faptul că sute de turiști care au petrecut Paștele la munte, au decis să se întoarcă acasă.

Traficul pe DN1 în zona stațiunilor montane este de coșmar în acest moment. Se circulă bară la bară. Cea mai mare aglomerație începe de la Brașov spre Valea Prahovei. Așa că polițiștii rutieri au decis să devieze traficul.

Astfel, de la ora 12,30 circulaţia a fost deviată pe DN 1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Polițiștii le recomandă șoferilor să dea dovadă de răbdare și să nu se angreneze în depășiri riscante. Mai mult, conducătorii auto sunt sfătuiți să nu circule cu viteză și să aleagă rute ocolitoare pentru a evita aglomerația de pe DN1.

Foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor