logo
RNTV Live

Subvenția acordată pentru cei care cultivă usturoi a crescut/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Subvenția acordată pentru cei care cultivă usturoi a crescut

A fost aprobat programul pentru usturoi 2022, schemă care le aduce cultivatorilor o subvenție garantată și în acest an. Mai exact, subvenţia este de 3000 de euro la hectar pentru cei care anul acesta vor cultiva usturoi.

În anul 2022 subvenția acordată pentru cei care cultivă usturoi a crescut și este de de 22 de milioane lei, valoarea sprijinului per beneficiar fiind de 3000 euro/cultura/ha. Sprijinul se acordă pentru producțiile valorificate în perioada 1 iunie – 21 decembrie. Producția minimă necesară trebuie să fie de 3 kilograme de usturoi pentru 10 mp.

Sprijinul se desfășoară prin Direcțiile Agricole Județene iar beneficiare vor fi întreprinderilor/întreprinderilor unice care își desfășoară activitatea în domeniul producției primare de produse agricole, pentru susținerea producției de usturoi. Cererile pot fi depuse până cel târziu la data de 16 mai inclusiv.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-in-cea-mai-aglomerata…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor