logo
RNTV Live

SUA și China au decis să dubleze zborurile între cele două țări

zbor
Constantin Corina

SUA şi China au decis să dubleze numărul de zboruri de pasageri între cele două ţări, a anunţat vineri administraţia Biden.

Departamentul pentru Transport al SUA (USDOT) a declarat că va creşte numărul de curse pentru pasageri din China către SUA la 18 călătorii săptămânale dus-întors, de la 1 septembrie. Acestia au anuntat că se va ajunge la 24, începând cu 29 octombrie.

În prezent, sunt disponibile doar 12 călătorii pe săptămână.

 „Zborurile directe sunt esenţiale pentru creşterea vizitelor reciproce între popoarele chinez şi american. Sperăm că restabilirea mai multor zboruri va face bine fluxului de oameni şi comerţului dintre cele două ţări”, a transmis ambasada Chinei la Washington.

”Obiectivul nostru primordial este un mediu îmbunătăţit, în care transportatorii ambelor părţi să îşi poată exercita pe deplin drepturile bilaterale de a menţine un echilibru competitiv şi şanse echitabile şi egale între transportatorii aerieni din SUA şi China”, a adăugat USDOT în ordinul său de aprobare de vineri.

De asemenea, United a declarat vineri că va extinde zborurile între cele două ţări în baza acordului, reluând zborurile către Beijing şi reintroducând programul zilnic către Shanghai.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

George IonescuCOREP 07 SRL - Firma de constructiitermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor