logo
RNTV Live

Directorul SGU a băgat-o pe mânecă! Asta este ultima! Vezi ce a făcut Negulescu

ovidiu negulescu sgu
rnews

Directorul SGU a băgat-o pe mânecă!

Ovidiu Negulescu, director SGU, se află într-o situație extrem de complicată. Trebuie să răspundă în fața Consiliului de Administrație pentru angajările făcute fără a respecta procedurile elementare. 

Mai exact, Consiliul de Administrație s-a prins că Negulescu a făcut angajări, în calitate de director al SGU, fără a avea viză de control financiar preventiv.

Subiectul angajărilor făcute “pe șest” a fost abordat într-un articol Republika News, în luna septembrie.

Contactat la vremea respectivă, prin telefon, Ovidiu Negulescu ne-a transmis că așeaptă întrebările în scris. Nici până astăzi nu a răspuns…

Am găsit însă o declarație interesantă dată la solicitarea observatorulph.ro cu privire la angajările luate în vizor de către Consiliul de Administrație al SGU.

CITEȘTE și Angajaţii SGU sunt revoltaţi! Maşina societăţii, în curte la directorul Negulescu!

Printre altele, Negulescu spune că “Legea nu prevede o viză de control financiar preventiv la angajarea unei persoane”.

Fals!, susține un specialist în domeniu, contactat de Republika News. 

“La angajare trebuie să fie date viză pentru prevedere bugatară și viză CFP. Procedura este clară. Trebuie să vezi dacă este bugetat postul respectiv și să obții astfel viză.  Procedura nici nu se discută!”

CITEȘTE și  VIDEO: Haos la SGU! Angajații sunt amenințați! Lider de sindicat: Să vină organele abilitate!

Negulescu a băgat-o, așadar, pe mânecă. Să vedem pe unde scoate cămașa! Pentru că, din informațiile noastre, chiar membrii Consiliului de Administrație care s-au străduit să-l dea afară pe Donald Constantin sunt, de mai multă vreme, nemulțumiți de gafele în serie ale noului director!

CITEȘTE și VIDEO: Directorii SGU, huiduiți de angajați! Acuzații grave la adresa conducerii!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor