logo
RNTV Live

Strigăt disperat al salariaților de la TCE : ” Nu vrem să fim un al doilea CSM din cauza Nicoletei Crăciunoiu!”

tce bun
rnews

 

Disperare în rândul angajaților TCE. Situația dezastruoasă în care se află societatea, dar și  faptul că o primă măsură organizatorică face referire la un val de disponibilizări, i-a determinat pe salariați să lanseze în spațiul public un apel disperat către autoritățile locale.

Oamenii reclamă faptul că acest coplaps financiar în care a ajuns TCE este cauzat “de cei care au decis ca în Ploiești să se circule gratuit și care nu au contestat deciziile Curții de Conturi, care au stabilit un abonament cu o valoare simbolică și care nu au văzut unde se îndreaptă societatea stând pasivi.”

Angajații TCE susțin că nu își doresc ca această societate să devină un al doilea CSM,tot din cauza directorului Direcției Economice, Nicoleta Crăciunoiu. ” Apărați drepturile polieștenilor salvând TCE! ” conchid salariații societății.

” Apel către Direcția Economică, Direcția Juridică, consilieri locali PSD, PNL, ALDE, PMP:

Va rugam in numele a peste 1000 de salariati ai SC.T.C.E. SA sa va faceti datoria pentru care oamenii v-au dat un vot de incredere. Societatea este in prag de faliment si dvs ne spuneti ca ce a fost legal doi ani consecutivi (acoperirea dintre venituri si cheltuieli) nu mai este valabil si pentru anul trecut.

Cand aveti dreptate? Aceasta societate a ajuns aici nu din vina celor 1000 de salariati care numai ei stiu cum au facut sa functioneze parcul auto. CINSTE LOR…..si atat? S-a ajuns aici din cauza celor ce au decis ca in Ploiesti sa se circule gratuit, a celor care nu au contestat Deciziile Curtii De Conturi, a celor care au stabilit un abonament cu o valoare simbolica, si celor care au vazut unde se indreapta societatea si au stat pasivi.

VA RUGAM, DOMNILOR CONSILIERI LOCALI SA VA PRIVITI IN OGLINDA si sa ne spuneti daca va place ce vedeti. VA RUGAM SA SPUNETI CETATENILOR MUNICIPIULUI PLOIESTI CA DORITI SA DISTRUGETI R.A.T.P-ul si ca aveti alte interese cu transportul in comun. DACA NU AVETI ALTE SCOPURI, SALVATI SOCIETATEA DE TRANSPORT UNDE SUNTETI ACTIONARI UNICI. Speram sa nu fim al doilea CSM si tot din cauza celor doua persoane Doamna Craciunoiu, Doamna Mantoiu! Consilierii locali sunt mandatati sa apere drepturile ploiestenilor. APARATI-LE SALVAND TCE-ul.”
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor