logo
RNTV Live

STRATEGIE PENTRU SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE

Daniel

Conducerea Termo Ploiești căută soluțiile cele mai rentabile pentru funcționarea în continuare a sistemului centralizat de încălzire. În acest context, reprezentanți ai Institutului de Studii şi Proiectări Energetice lucrează la o strategie care trebuie urmată. Se dorește preluarea mai multor cazane care să le asigure ploieștenilor, cel puțin în următorul sezon rece, căldura și apa caldă  necesare.

Invitat în emisiunea Time Alert, moderată de Daniel Costache, directorul tehnic al Termo Ploiești, Ioan Dobrescu, a vorbit despre strategia care este pusă la punct în această perioadă pentru menținerea sistemului centralizat de încălzire. Și asta întrucât exclude posibilitatea unei debranșări în masă.

Pentru o alimentare fără probleme cu energie termică a apartamentelor branșate la sistemul centralizat de încălzire, este nevoie de preluarea mai multor cazane.

În prezent, apa caldă și căldura sunt asigurate de un singur cazan de apă fierbinte la care apar avarii periodic. Și asta din cauza numărului mare de ore de funcționare, spun reprezentanții Termo Ploiești. În acest context, mulți ploieșteni au ales să se debranșeze. Reprezentanții Termo Ploiești atrag însă atenția că sunt costuri mai mari în cazul unei centrale proprii.

Nu există o evidență în prezent  a ploieștenilor care au ales să se debranșeze.  

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor