logo
RNTV Live

Strămoșii lui Rudolf în Muzeul Cinegetic al Carpaților din Posada

rudolf
Dumitrescu Vlad

Sărbătorile de iarnă și în mod special Crăciunul îl aduce în atenția nostră pe cel mai cunoscut ren din lume – Rudolf.

Puțin știu însă că celebrul ajutor al Moșului, cu nas roșu, strălucitor are strâmoși și în țara noastră.

Pe cei mai mulți dintre ei îi găsim în cadrul expoziției organizate de inimoasa echipă a Muzeului Cinegetic al Carpaților din Posada, parte a Romsilva, care și-a propus să vină cu un cadou de Moș Nicolae pentru toți copiii, indiferent de vârstă.

Expoziția, organizată între 6 și 24 decembrie, își propune să-i poarte pe vizitatori prin frumoasa lume a strămoșilor lui Rudolf care au trăit în spațiul Carpatic unde vor vedea zeci de exemplare de cerbi și căprioare, anumite exemplare amintindu-ne chiar și de Bambi.

Și pentru că celebrul ren este însoțitorul Mosului, acesta din urmă își va trimite reprezentantul și în cadrul expoziției, unde îi va aștepta pe copii cu duciuri și cacao cu lapte.

Pentru cei mici în cadrul expoziției va fi amenajat un mic atelier a lui Rodolf în care aceștia pot desena  pe strămoșii acestuia întâlniți în expoziție.

În afară de cerbi și căprioare  în expoziție vizitatorii mai pot întâlni: lupi, urși, mistreți, vulpi și foarte multe păsări.

Costul unui bilet petru copii este de 20 de lei iar pentru adulți de 30 de lei . Pentru grupuri organizate de “grădinari” sau elevi, prețul biletului este de 15 lei.

Pentru adulții care vor să își testeze veleitățile de vânatori, muzeul pune la dispoziție si un simulator de vânătoare pentru care costul este de 20 lei pentru 15 minute.

Programul de vizitare este  de marți până duminică între orele 9.00 și 17.00

Detalii la telefon 0740 187 656

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor