logo
RNTV Live

Stomatologul Nicoleta Boca de la Help Med Ploieşti, ucisă cu sânge rece

Mihai Constantinescu

Două vieţi curmate

Stomatologul Nicoleta Boca de la Help Med Ploieşti, ucisă cu sânge rece. Femeia a fost găsită fără suflare chiar de fiul acesteia, în apartamentul său din capitală. Principalul suspect al oribilei fapte este chiar iubitul femeii.

Se pare că cei doi au avut o ceartă puternică după ce bărbatul a fost anunţat că se desparte de el. Lucrurile au degenerat şi se pare că s-a ajuns la crimă. Câteva ore mai târziu presupusul criminal a fost găsit fără suflare şi el în vila sa din localitatea Izvorani, județul Ilfov.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/edilul-ploiestiului-adrian-dobre-se-insoara-vezi-cand-va-avea-loc-fericitul-eveniment-video/

Potrivit Libertatea.ro,polițiștii de „Omoruri” din Poliția Capitalei nu au au găsit în vila afaceristului niciun bilet de adio. Nu este exclus ca acesta să fi lăsat câteva „rânduri” prin mesaje în calculator său. Anchetatorii spun că urmează să facă o percheziție informatică pentru a afla dacă există o motivație a gestului șocant la care a recurs.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor