logo
RNTV Live

Stela Popescu suferea de o boală despre care evita să discute. Ce spun apropiaţii

Sursa foto: Ziarul Puterea
Daniel

Cunoscuta actriţă Stela Popescu a fost găsită decedată de către unul dintre membrii familiei.

Veselă si optimistă tot timpul, aceasta evita să vorbească despre suferinţele sale. povestea cu bucurie despre familia sa, dar şi despre spectacolele care au încântat o lume întreagă.

“În urmă cu câteva zile ne-am întâlnit la un eveniment şi am spus bancuri. E incredibil!” a declarat pentru DIGI 24 actorul Eugen Cristea.

Din păcate, actriţa suferea de o boală cronică.

In cartea ei de bucate „Gateste moldoveneste cu Stela Popescu”, actrita a facut referire si la boala ei „pacatoasa”.

“Apropo de dulce. Cum naiba oi fi avand eu diabet, cand n-am abuzat niciodata de dulce? Cica nu numai de la prajiturele se declanseaza «magarul ». Daca-i vorba de grasimi, apoi ele sunt sigur vinovate, caci peste o felie de paine neagra unsa cu untura (de gasca, rata, porc) si presarata cu sare si putina boia pe deasupra nu trece nimic”, scrie aceasta, potrivit cultural.bzi.ro

Surse din Poliţia Capitalei au declarat pentru „Adevărul” că Stela Popescu ar fi murit în urma unui stop cardiorespirator, un echipaj de poliţie fiind trimis la faţa locului. „Momentan nu avem un dosar de moarte suspectă, se va face o evaluare la faţa locului şi vom vedea dacă este nevoie de autopsie sau nu”, au afirmată sursele citate.

Echipajul medical chemat astăzi la domiciliul acesteia nu a putut constata decât decesul.

A murit Stela Popescu!

Citeste mai mult: adev.ro/ozvi5m

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor