Starea de alertă prelungită! Fără nunţi, botezuri, mese festive. Lista restricţiilor

sursa foto Adevarul.ro
focar
cautam-reporteri-republikanews

Starea de alertă prelungită! Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de ieri, 11.01.2021, Hotărârea numărul 3.
Prin această Hotărâre se propune prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și a măsurilor pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul SARS-CoV-2 aplicate până în prezent. Stare de alertă se prelungeşte cu 30 de zile, începând cu data de 13.01 .2021.

Lista restricţiilor. Starea de alertă prelungită

Printre propunerile de restricţii se regăseşte şi:

just insolv sprl

Se propune menținerea interdicției organizării de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii închise cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.

Se propune menținerea interdicției organizării de evenimente private (nunţi, botezuri, mese festive etc.) în spaţii deschise cum ar fi, fără a se limita la acestea, saloane, cămine culturale, restaurante, terase, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente.

Se propune menținerea organizării de cursuri de instruire și workshop-uri pentru adulți, inclusiv cele pentru implementarea proiectelor finanțate din fonduri europene, cu participarea unui număr de maximum 25 de persoane în interior și de maximum 50 de persoane în exterior și cu respectarea normelor de sănătate publică stabilite prin ordinul ministrului sănătății.

Lista completă a restricţiilor în link-ul următor:

Vezi şi https://republikanews.ro/elevii-protesteaza/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here