Spitalul Schuller și Spitalul de Pediatrie, în vizorul autorităţilor locale. Concluzii neaşteptate

Spitalul Schuller și Spitalul de Pediatrie, în vizorul autorităţilor locale. Concluzii neaşteptate

Vin semnale îmbucurătoare de la autorităţile locale, dar nu este cazul să ne relaxăm. În contextul pandemiei de coronavirus,situaţia în Ploieşti nu este gravă.  De la începutul epidemiei și până în prezent, 67 de persoane au fost declarate pozitiv. Dintre acestea, două persoane au decedat, iar 34 au fost declarate vindecate și externate.

Mai mult, ieri, edilul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a fost în control la două spitale din oraş care se află în subordinea Primăriei. Au fost verificate spitalele Schuller și cel de Pediatrie

“Am constatat, împreună cu cei doi manageri, că lucrurile se desfășoară normal în acest moment, iar personalul dispune de echipamentele necesare. Am solicitat managerilor celor două spitale să mențină nivelul ridicat al verificării și trierii pacienților.
Suntem încă în stare de urgență și nu este momentul să ne relaxăm!
Din fericire, până în acest moment, conform Direcției de Sănătate Publică și Prefecturii Prahova, la nivelul județului situația nu este gravă, comparativ cu alte zone, dar acesta nu este un motiv de relaxare.
Situația din Ploiești (strada Gheorghe Doja) se află sub control, persoanele sunt izolate, iar Primăria Municipiului Ploiești a luat măsuri privind asigurarea hranei și celor necesare acestora.
Trebuie să respectăm în continuare măsurile ordonanțelor de urgență!”, a spsu Adrian Dobre.

Vezi şi https://republikanews.ro/primaria-ploiesti-continua-activitatea-de-dezinfectie-la-nivelul-blocurilor-vezi-care/?fbclid=IwAR1Jx25KyU0zQ8wLKe9Ir1OYiWUJum9KTonga_mJvoQFWlCJgiS0-3UWlVs

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here