logo
RNTV Live

Spitalul Orăşenesc Mizil, modernizat cu fonduri de la UE/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Spitalul Orăşenesc Mizil, modernizat cu fonduri de la UE

Lucrările de modernizare și de extindere ale Spitalului Orăşenesc Mizil, realizate cu fonduri europene, sunt în plină desfășurare. Acum, autoritățile locale speră ca prin realizarea acestui obiectiv de investiții să fi găsit rețeta succesului în atragerea de noi medici, o problemă cu care se confruntă majoritatea spitalelor din țară.

Spitalul Orăşenesc Mizil, modernizat cu fonduri de la UE

Investiții importante în sănătate, la Mizil cu fonduri europene. Vorbim de investiţii în construirea unui nou ambulatoriu, dar și  reabilitarea pavilionului vechi al Spitalul Orășenesc ”Sfânta Filofteia”

Autoritățile locale speră ca odată cu finalizarea acestor obiective de investiții să mai rezolve o problemă stringentă, cu care de altfel se confruntă majoritatea spitalelor din țară și anume atragerea de noi medici

Spitalul Orăşenesc „Sfânta Filofteia” Mizil este înfiinţat din anul 1880. Este singura unitate cu paturi din zona de est a judeţului Prahova. Unitatea medical dispune de o structură complexă de specialităţi, adresabilitatea fiind de aproximativ 40 de mii de locuitori, inclusive din zonele limitrofe.

Ambele investiții se ridică la peste 1 milion de euro și sunt realizate din fonduri europene.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor