logo
RNTV Live

Reținuți de polițiști după ce ar fi sustras mai multe sume de bani din automatele TCE Ploiești

automat-bilete.jpg sursa foto ziarul incomod
Erika Stoica

Reținuți de polițiști după ce ar fi sustras mai multe sume de bani din automatele TCE Ploiești

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr.2, în colaborare cu polițiștii Secțiilor nr. 3 și 4 de Poliție Ploiești au identificat și depistat 5 bărbați bănuiți de săvârșirea mai multor fapte de furt de bani din automatele T.C.E Ploiești.

Din cercetări, a reieșit faptul că în noaptea de 13 spre 14 aprilie a.c., cei 5 bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 41 de ani, domiciliați în municipiul Ploiești și în comuna Dumbrava, ar fi comis 5 fapte de furt calificat, sustragând mai multe sume de bani din automatele T.C.E Ploiești de pe Bulevardul București, și străzile Găgeni și Ghe. Gr. Cantacuzino.

În urma comiterii faptelor, autoturismul cu care aceștia se aflau a fost dat în atenție fiind identificat pe raza municipiului Ploiești. 

Cu ocazia controlului corporal al celor 5 și al autoturismului acestora, au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă precum ustensile folosite la comiterea faptelor și suma de aproximativ 950 de lei, fiind indisponibilizat și autoturismul în cauză, folosit la comiterea faptelor.

În urma probatoriului administrat, față de persoanele bănuite de comiterea faptelor a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor