Spitalul Judeţean Ploieşti, locul groazei pentru bolnavi. Oamenii, ţinuţi ca în lagărele de concentrare?/ VIDEO

Spitalul Judeţean Ploieşti a devenit locul groazei pentru pacienţi. Experienţa terifiantă prin care ar fi trecut un bolnav internat aici vine să susţină acest lucru.

Totul a fost dezvăluit de o cititoare republikanews care a povestit ce i s-a întâmplat tatălui său în acest spital ce pare să semene tot mai mult cu un lagăr de concentrare.

Concret, tatăl femeii a avut nevoie de ajutor medical încă de joia trecută. Omul se simţea rău, era obosit şi părea răcit. În ajutor au fost chemaţi medicii de pe Ambulanţă care au decis să fie dus la Spitalul Judeţean Ploieşti. Aici , bărbatul a fost internat şi dus la izolator unde, potrivit spuselor femeii, bărbatul nu a fost văzut de niciun cadru medical timp de două zile(nici doctor şi nici asistentă medicală). Aşa că, timp de 48 de ore a stat în locul groazei, într-un fotoliu portocaliu cu masca de oxigen pe faţă.

Speriaţi de cele ce se întâmpla la izolator şi pentru că ajutorul medical nu apărea, au decis să fie luat acasă. Surpriza a fost cu atât mai mare când au constatat că pe fişa de externare la cerere apăreau date false, potrivit spuselor femeii. Pe şişa de externare bărbatul apărea că ar fi fost consultat de 4-5 medici şi că ar fi primit şi tratament. În realitate , însă, potrivit declaraţiilor fiicei bolnavului, omul a stat în izolare abandonat, fără niciun tratament. Condiţiile din spital sunt şi ele incredibile.

Vezi şi https://republikanews.ro/bomba-cu-ceas/

Vezi şi https://republikanews.ro/se-majoreaza-sau-nu-alocatia…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here