logo
RNTV Live

Spitalul de Pediatrie Ploieşti, dotat cu un aparat performant care va asigura servicii de calitate

aparat de radilogie la Spitalul de Pediatrie
Mihai Constantinescu

Spitalul de Pediatrie Ploieşti, dotat cu un aparat performant care va asigura servicii de calitate. Este vorba despre un aparat nou destinat asigurării unor servicii moderne de radiologie. Astfel copiii ploieșteni vor beneficia de servicii moderne de radiologie și imagistică medicală, în cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești, începând cu luna decembrie 2021.

De menţionat este că Laboratorul de radiologie și imagistică medicală din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești se află, în această perioadă, într-un amplu proces de reamenajare.

Prin finalizarea acestor investiții, începând cu luna decembrie 2021, copiii dinPloieşti vor avea acces la o paletă extinsă de servicii și investigații medicale, realizate cu echipamente de o calitate superioară, menite să permită medicilor specialiști stabilirea unui diagnostic complet și corect, într-un timp rapid.  

Reamintim că, Laboratorul de radiologie și imagistică medicală din cadrul Spitalului de Pediatrie Ploiești este certificat pentru calitate ISO 9001:2015 și oferă, cu personal calificat profesional, servicii de radiologie și imagistică medicală decontate de Casa de Asigurări de Sănătate Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/controale-de-amploare-2/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor