Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploiești, dotat cu un ECOGRAF de ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ/ FOTO

app

Ecograf de înaltă performanță la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploiești

Spitalul de Obstetrică-Ginecologie Ploiești, dotat cu un ECOGRAF de ÎNALTĂ PERFORMANŢĂ.

Dotarea spitalelor din Ploieşti  aflate în administrarea Consiliului Județean. din Ploieşti, continuă. De data aceasta a venit rândul Maternităţii să primească aparatură perfirmantă. Acesta fost dotat cu un ecograf de înaltă performanţă.

Viitoarele mămici care apelează la serviciile medicale ale specialiștilor maternității din Ploiești vor putea să beneficieze de unul dintre cele mai performante ecografe din țară. Este cel mai modern din sistemul public de sănătate al județului Prahova.

Este vorba despre un aparat de înaltă performanță dedicat examinărilor în sistem 2D, 3D și chiar 4D. Astfel, poate fi efectuat controlul medical atât al femeilor însărcinate, cât și al fătului, pentru depistarea exactă a eventualelor probleme de sănătate, fie la nivelul cordului, al mușchilor sau al scheletului.

“Ecograful de ultimă generație a fost achiziționat de spital cu fonduri de la Ministerul Sănătății (alocate sub semnătura fostului ministru social-democrat Sorina Pintea) și de la Consiliul Județean. 90% din valoarea totală (1.088.999 de lei), a fost acoperit din banii de la Ministerul Sănătății, iar restul de 10% – de la bugetul județului, prin alocare de la Consiliul Judetean Prahova.

În afara aparaturii medicale, în ultima perioadă, mai multe spații din incinta maternității au fost modernizate, printre acestea aflându-se și patru noi rezerve de câte două paturi, cu baie proprie și televizor, astfel încât condițiile de cazare să fie mult mai bune pentru pacientele spitalului”, a spus preşedintele CJ Prahova Bogdan Toader.

 

Vezi şi https://republikanews.ro/interventie-chirurgicala-in-premiera-la-spitalul-de-urgenta-din-ploiesti-o-echipa-de-tineri-chirurgi-a-reusit-sa-execute-o-interventie-complicata-total-laparoscopic/

Vezi şi https://republikanews.ro/prahovean-pedepsit-cu-inchisoare/?fbclid=IwAR2YlvZTJEvxLkncoCj5agPO0qDQ8I0Ck75s1S9jTx8XK6111Ab4nAxMzI4

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiestiul-din-umbra-radiografia-zonelor-industriale-abandonate-care-ar-putea-fi-readuse-la-viata/?fbclid=IwAR2GMUszy1BBpCwikZXmlbxkvmPihTGoQ16GlWlsmPXmV1zivq4qsfSDKUo

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here