Speriaţi de peste porcină au tăiat toţi porcii din sat într-o singură noapte. Rezultatul analizelor i-a şocat

pesta porcina,

Au tăiat porcii degeaba

Speriaţi de peste porcină au tăiat toţi porcii din sat într-o singură noapte. Rezultatul analizelor i-a şocat.

“Graba strică treaba!” Au înţeles cu vârf şi îndesat acest lucru oamenii dintr-un sat din Galaţi. Aceştia au sacrificat toţi porcii din bătatură într-o singură niapte după ce doi porci au murit la începutul săptămânii. Oamenii s-au panicat crezând că a ajuns peste africană şi în satului lor. Aşa că au decis că este momentul să-i taie ei înainte de a veni autoităţile. 200 de capete au fost tăiate cât s-a putut de repede.

cel mai verde complex reziential

La două zile după ce vestea că virusul pestei porcine a ajuns în sat, alarma s-a dovedit a fi una falsa, scrie ziare.com.

“Aşteptati şi intraţi în legătură de fiecare dată cu DSVA prin reprezentanţii noştri în teritoriu. Măsura corecta este să asteptam rezultatul diagnosticul de certitudine Să nu intrăm în panică când nu e cazul”, a declarat Carmen Stroia, directorul DSVA Galaţi.

 

“S-a dus prostia, asta este prostia. Că de asta tot spun să stea liniştiţi, să nu facă prostii până nu pot eu să confirm oficial dacă este sau nu, dar ei au greşit”, a spus Marian Ghinea, primarul comunei Vânători “, potrivit sursei citate

foto cu carater ilzstrativ.

Vezi şi https://republikanews.ro/black-friday-2018-afla-pe-loc-daca-te-confrunti-cu-o-reducere-falsa/?fbclid=IwAR2-VvBUr-_t75PVzWhK5SAGknbwqbFYaf7IQQ5Hhabe0h8SMlP-XsCeMt8

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here